Log in op onze servicepagina’s met uw gebruikersnaam en wachtwoord

Financiele administratie


Een goede financiële administratie is de basis voor een gezond bedrijf. Het is dan ook belangrijk dat hier voldoende tijd en kennis in wordt gestoken. Alleen met een gezonde basis kan een organisatie of bedrijf blijven bestaan en groeien. Om die reden biedt ABS haar klanten toegang tot de expertises van onze ervaren financieel medewerkers. Zij staan voor u klaar om u vertrouwen en zekerheid te geven. Indien nodig kunnen onze medewerkers uw gehele financiële administratie beheren en/of begroting en jaarrekening opstellen, budgetbewaking, de facturering en de begeleiding van accountantscontroles uitvoeren. Maatwerk voor elke klant.

Naast deze cruciale onderdelen kunnen onze medewerkers u ook financieel advies geven over onder andere investeringsmogelijkheden en inkomstenbevordering. Door de jaren ervaring die onze medewerkers hebben in de sector, kunnen zij snel tot de kern van de vragen komen. 

Onze financiële medewerkers denken mee met de wensen van uw organisatie en passen zich daarop aan. Wilt u meer informatie over wat ABS voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen? Neem dan contact op via info@agribusiness-service.nl of 085-7731973.