Ons werk - Landbouw

Congressen en bijeenkomsten

Een congres is een goede manier om de verbinding tussen een bedrijf en haar doelgroep te maken. ABS heeft jarenlange ervaring in het organiseren van succesvolle congressen, evenementen en bijeenkomsten. ABS organiseert uw congres geheel naar wens. Van het meedenken over het thema, bijbehorende sprekers, het zoeken van een goede dagvoorzitter en locatie tot de communicatie rondom het event.     
 
Voorbeelden van jaarlijkse congressen die georganiseerd worden door ABS:
 

  • Netwerkevent: jaarlijks event in mei van Nevedi en Het Comité van Graan-handelaren. Het event vindt een hele dag plaats en wordt georganiseerd voor de leden en relaties van Het Comité en Nevedi. Tijdens het event krijgen de leden en relaties de mogelijkheid om met elkaar te netwerken en worden actuele onderwerpen/thema’s toegelicht. 
  • Jongerencongres: het jongerencongres wordt in juni in samenwerking met Nevedi, BFA, de Young Feed Professionals (YFeedPRO) van Feed Design Lab (FDL) en studenten van Stichting BSD georganiseerd. De doelgroep is jongeren (< 40 jaar) in de diervoeder- en gezelschapsdierenindustrie uit Nederland én België. Elk jaar wordt er door het organisatieteam een actueel thema uitgekozen waarbij gastsprekers worden uitgenodigd om de jongeren toe te spreken en kennis te delen. Netwerken en het opbouwen van een community is en belangrijk deel van het congres. 
  • Nevedi-congres: jaarlijks congres in november voor de leden, donateurs en relaties van Nevedi. Het event staat in teken van een thema uit de diervoederindustrie waarbij meerdere sprekers worden gevraagd om de discussie in te leiden en tijdens het event is er ook gelegenheid om te netwerken.

Dit team heeft gewerkt aan het project

Breedveld - Speksnijder, ing. J.M.
Jeanette Breedveld - Speksnijder
PR en communicatie